Contest Terbaru Anjuran DenaiHati

5:03 PM


Salam..
kalau nak tau, Denaihati ada anjurkan satu contest baru --> My #toshibaultrabook contest .

hadiah yang ditawarkan sangat-2lah menarik..

hadiahnya ialah Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic ..

nak join contest nie pun senang je, cuma perlu kreatif..

aku nak join, tapi tak kreatif..saja nak cuba..



 Caranya ialah buat satu entri ringkas dan tinggalkan link entri tersebut diruangan komen. Dalam entri tersebut   Rakan Blogger hanya perlu menjawab salah satu daripada soalan di bawah iaitu :


My #toshibaultrabook lebih ringan daripada …..

atau

My #toshibaultrabook wakes up faster than ….. (boleh translate kebahasa Melayu)


Contest akan berakhir pada 11.59pm, 23/4/2012.


so, jomlah join..





 p/s: aku tak join lagi..nak cari idea dulu..

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..