CEREKARAMA : Nurin Najwa ( 7 April 2012 )

10:19 AM


Salam..
Cerekarama minggu nie ( 7 April 2012 ) bertajuk Nurin Najwa..

macam biasa, aku akan share kan sinopsis dan promo video..

Sinopsis Cerekarama Nurin Najwa

Cerekarama minggu ini membawa kisah mengenai Nurin Najwa yang merupakan anak tunggal kepada Tuan Mahdi dan Puan Zahra. Dia bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tidak lama lagi. Bapanya seorang pakar motivasi manakala ibunya pegawai diplomatik yang sentiasa ke luar negara atas urusan kerja. Semenjak dari kecil lagi, Nurin Najwa telah menunjukkan prestasi yang cemerlang dari segi pencapaian akademik dan kokurikulum sekolah macam kaze hehe, ok sambung. 

Manakala Irfan, seorang pelajar lelaki yang datang daripada keluarga sederhana. Bapanya telah meninggal dunia manakala ibunya pula mengambil upah menjahit pakaian dan membuat kuih sebagai pendapatan sampingan. Umum telah mengetahui, bapa Irfan ialah bekas banduan yang mati di tali gantung akibat dadah. Oleh itu, Irfan sering diejek. Tika yang menaruh harapan terhadap Irfan sering membelanya dari dibuli. Dia merupakan gadis kampung yang liar dan bersosial. Di sekolah, Tika sering mempunyai masalah disiplin kerana sikapnya yang suka bergaduh dengan rakan-rakan sekolah. Tika sangat meminati Irfan tetapi Irfan tidak melayannya, sekadar bertegur sapa sebagai kawan sahaja.

Secara kebetulan kelas tambahan yang dihadiri oleh Irfan juga dihadiri oleh Nurin Najwa. Secara tidak langsung, ini telah membuka kepada awal perkenalan di antara mereka secara lebih rapat. Ternyata Tika cemburukan hubungan di antara mereka. Nantikan malam nanti sambungannya..Pelakon Cerekarama Nurin Najwa

Sari Yanti

Nisha Dirr

Zahiril Adzim

 Zamarul Hisyam

Mustapha Kamal

 Betty Benafe 

dan ramai lagi. Promo Cerekarama Nurin Najwa


Gambar Abby Abadi Bertudung


update!

download : Nurin Najwa.mkv - 300mb | MedF | HotF


tolong KLIK !  jap..bagi baucer buku FREE kat aku..

 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..