fREns~

Chocoletto & Susu Kambing

ads

Saturday, April 14, 2012

CEREKARAMA : Landasan Cinta ( 14 April 2012 )


Salam..

macam biasa, aku update pasal cerekarama malam nie ( 14 April 2012 ) yang bertajuk Landasan Cinta ..



SINOPSIS CEREKARAMA Landasan Cinta 

Umar yang sudah menjangkau usia 28 tahun merupakan seorang juruterbang yang tampan dan masih bujang. Sikapnya yang serius dan jarang melemparkan senyuman mengakibatkan dirinya dilabel sebagai seorang yang sombong. Lain pula kisahnya mengenai Nisha yang merupakan seorang gadis yang riang namun seringkali gagal dalam percintaan.

Suatu hari Nisha telah memenangi tiket penerbangan ke Perth. Semasa perjalanannya ke sana, Nisha telah duduk di sebelah pasangan pengantin baru iaitu Shiela dan Hisham. Shiela merupakan seorang yang suka bercakap besar dan lagaknya membuatkan Nisha berasa rimas. Apabila Nisha disoal mengenai statusnya samada sudah berkahwin atau tidak, lantas Nisha memberi alasan bahawa dia adalah kekasih kepada seorang juruterbang. Setelah selamat sampai di Perth, Nisha berasa lega kerana tidak perlu bertemu Shiela lagi. Akan tetapi Nisha tidak bernasib baik apabila Shiela juga menetap di hotel yang sama maka mereka sering bertembung.

Semasa Umar ingin menuju ke hotel satu insiden kecil telah berlaku di mana pintu yang dibuka oleh Umar telah terlanggar Nisha. Kemudian berlaku pertengkaran kecil di antara mereka dan tanpa disedari Shiela telah menuju ke arah mereka berdua. Nisha berasa panik dan terus mengakui bahawa Umar ialah bakal suaminya. Apakah akan berlaku seterusnya?

PELAKON CEREKARAMA Landasan Cinta 

Shahrizal Jaszle
 Tasha Shila
 Shah Iskandar
 Fiza Elite
 Lydiawati
 Kismah Johar
 Fendi Seman
 Farid Najib
Wan Shades
 Liea Banks
 Sharifah Sakinah
Balkisyh Semundur Khan


PROMO CEREKARAMA Landasan Cinta 





p/s : asal semua watak utama tu pelakon dalam drama Atas Nama Cinta ea? tapi, macam best je kan? nak tengok lah nanti..



segmen best ! nak menang RM50 ?  (dah nak tamat dah..cepat join!)


*update*

Landasan Cinta.mkv - 300mb | HotF | MedF 





18 comments:

  1. Boleh layan lamalam ni dari Hotel kat KL..hehee


    TQ Syu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh..special la mlm nie MJ...slalu layan kat umah je..hehe..

      Delete
  2. mcm drama korea Lie To Me plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah laa..btol2..bru perasan..patut cam penah nmpak je jln citer cmnie..

      Delete
  3. mlm nie kan ??
    huhuhu x tgk punnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, mlm nie..xpe, nnti bleh download..tgk yg download tu jelah..hehe..

      Delete
  4. Salam peserta contest #4 KakiWayang.com.

    Kami ada up satu segmen khas untuk network blogger review filem.
    Nak join Rakan Bloggers @ Kakiwayang.com?
    Boleh rujuk pada link di bawah ini :

    Segmen Khas - Rakan Bloggers @ KakiWayang.com

    Nantikan contest baru bulan depan.
    Terima kasih ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..

      okeh, nanti syu gi baca..

      Delete
  5. Replies
    1. blom ada lg..nanti dah ada, sy update..

      Delete
    2. akak ,, tak de lagi ke ?? nak sangat tengak cite nie smule please

      Delete
    3. dah ada link download dia..kat update tu..

      Delete
  6. adik, sis mahu tutorial masuk kan video dari youtube masuk ke blog, heehh, tak reti la sejak youtube baru keluar nii.. reply me asaap, terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh..

      mcm nie..

      mula-2 tgk kat bwh video tu,ada button SHARE..klik button tu, lepas tu klik EMBED then copy paste html kod tu ke dlm blog..

      ok?

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!