Akhirnya .

1:02 PM


Salam.. 

Akhirnya habis jugak exam reseat aku..

sepanjang minggu exam nie memang sentiasa nervous dan insomnia..

aku nie jenis yang cepat tido tapi sejak akhir-2 nie especially minggu exam memang susah nak tidur..

lepas tu, senang pulak nak terjaga..dengan nyamuk yang selalu mengacau tiap-2 malam..

lagilah menambahkan kesukaran aku untuk tido..

Alhamdulillah, exam dah tamat ..sekarang nie apa yang aku boleh buat hanyalah berDOA dan TAWAKAL kepada ALLAH SWT..

semoga yang terbaik itu menjadi milik aku, insyaAllah..

walaupun exam dah tamat, nervous tu masih belum hilang sepenuhnya selagi result tak keluar..

next week ( hari jumaat ) result akan keluar..lepas tu nanti mungkin hati dah tenang..hopefully..

dalam nervous-2, ada jugak yang hepinya..

esok balik RUMAH !!! yeehhaaaa!!

dah hampir 2 bulan tak balik..suka-2.. ^____^

-home sweet home-



dah daftar HZtours ke?

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. actually trtarik tgk bedak arab yg kat tepi tu..ape kelebihan die..? leh jadi menawan mcm gadis arab x? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..byk kelebihan dia..bleh baca kat sni utk lebih lnjut ye..

      http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/04/bedak-arab-kokuryu-super-summer-cake.html

      tp xde la jd mcm muka arab..cuma bdk nie sesuai dgn semua kulit muka..dia akan ikut aliran darah muka kita..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..