20 episod dalam masa 2 hari je .

8:31 AM


Salam..




Dah lama aku tak buat kerja yang membazir masa macam nie..

kan petang jumaat hari tu aku cakap aku nak tengok Kdrama Feast of the Gods..

mula-2 ingatkan nak tengok 1 episod je..sebab tengah boring kan..

nak study pulak takde mood..sebab tengah menunggu citer  King 2 Hearts & Rooftop Prince.

tapi..tak sangka pulak terlajak sampai ke 20 episod terus.. total episod Kdrama nie ada 32 episod..

nasib baik baru sampai 20 episod...kalau tak mesti aku habiskan jugak 32 episod tu dalam masa 2-3 hari..

dahsyat-2..dah lama tak buat kerja giler camnie..haha.. 

nampaknya aku kena study lebih sikit laa..dah bape hari tak study betul-2..

letak je buku kat sebelah laptop, tapi jeling-2 jer..

 tapi, lepas habis layan citer tu sampai episode ke- 20 , aku sambung pulak tengok episode 7  King 2 Hearts..

oklah, bye.



saje nak letak gambar heroin, Sung Yu Ri..cantik kan gambar nie?



heroin dan hero - Jo Sang Wook.




You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Drama ni pun menarik gak. Suka Jo Sang Wook. Hihi. Akak pulak tengah marathon drama Dong Yi. Satu hari 18 episod. Dah laa ada 60 episod. Isk isk isk. :p

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..