Youtube pon support Earth Hour

10:03 PM


Salam..


Youtube pon support Earth Hour tau..tak caya tengok sini..



 saja je aku nak dengar lagu 2AM..

nie sebelum lampu ditutup ye...




|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

TADAAAAA!!

dah jadi gelap kan..
 

better gelap macam nie..nampak lagi cantik kan..


nak tau camna boleh jadi gelap macam ni?



just ON/OFF suis tu jer..

aku dapat tau pasal nie pon kat blog Tia tadi..

jom support  Earth Hour !





You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Sempat mendengar lagu K-Pop sebelum tutup suis.

    ReplyDelete
  2. Saya hari ini menyahut cabaran off line selama sejam dari dunia maya. Lega rasanya selepas dapat melaksanakan cabaran ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sma laa..tutup sume suis, pastu lepak kat bilik kwn jap..hehe..

      Delete
  3. sepatut bende gini buat setiap bulan]
    setahun sekali x jadi apa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 wat stahun skali dlu..nnti bla rmai dah support mybe tukar wat tiap2 bln plak ke..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..