We Are The B (Dream High 2 OST)

8:34 AM


Salam..

jom layan salah satu lagu yang ada dalam drama korea Dream High 2 ..

sangat comey lagu nie..choreography dia pon cute jugak..

 We Are The B (Dream High 2 OST) - Jin Woon Kim Ji Soo, Jr. & Kang Sora


actually drama nie baru saja habis..aku tak follow pon drama nie sebab agak boring pada mulanya..

tapi, time tengah-tengah tu dengar citer dah best..tapi takde mood nak layan lagi..

so, aku just skip terus tengok ending dia..haha..

*NEW*Menangi COACH Wristlets!

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. member zy tgh download cerita dia ne tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..rmai jgk yg ckp citer nie best..

      Delete
  2. MJ dah lama tak layan citer kOrea ni, bukan pe bila dah sekali terlayan kena layan sampai seterusnya :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..