Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati

9:54 PM


Salam..





Seminar WordPress Akademi Denaihati


sesiapa yang berminat nak menggunakan wordpress, silalah datang ke Seminar WordPress anjuran dari Akademi Denaihati ..

details selanjutnya bolehlah baca dengan lebih lanjut di bawah..

Untuk merealisasikan projek ini, pihak Denaihati memperkenalkan Seminar WordPress sebagai kursus awalan untuk mereka yang berminat menyertai Akademi Denaihati


MAKLUMAT SEMINAR


SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPAT Hotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH 14 – 15 April 2012
MASA 9 Pagi – 6 Petang
YURAN RM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)



KELEBIHAN

Peserta yang menyertai seminar ini akan menerima:
  • Asas pemasangan wordpress nak membina blog bermutu
  • Memahami cara pengendalian blog wordpress yang lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Sertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati
  • Customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Ahli Akademi Denaihati dan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar akan datang.
Tujuan utama seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan tentang WordPress kepada mereka yang belum mengenali apa itu blogging, mereka yang sudah mempunyai blog dan ingin berhijrah ke WordPress atau mereka yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalami WordPress.


CARA BAYARAN

Jika anda berminat untuk menyertai kami, anda boleh daftar dan buat pembayaran ke akaun berikut:

CIMB – 12360003070058 (Ultimate Brilliant Services and Trading)



Setelah selesai buat pembayaran, sila emailkan kepada kami butiran berikut ke akademi@denaihati.com
  • Nama
  • No Telefon
  • Email
  • Bukti pembayaran
  • 3 Nama pilihan domain
Anda boleh hadir ke seminar ini dengan kereta (RM 4 sahaja/entry untuk parking) atau melalui LRT dan berhenti di Stesen Taman Jaya. Hotel Singgahsana terletak 5 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Taman Jaya. Di bawah adalah map untuk ke Hotel Singgahsana:


PETA LOKASI SEMINAR

boleh tengok di blog Denaihati ..

Ini merupakan event pertama seumpama ini di adakan oleh pihak Akademi Denaihati. Akademi Denaihati ingin pergi lebih jauh lagi dengan menghasilkan lebih ramai graduan yang boleh membina kerjayanya melalui internet. Adakah anda ingin bersama mereka?

 bagi yang berminat, jemputlah hadir ke Seminar WordPress  nie..mesti banyak ilmu baru yang boleh dapat nanti..

Sumber: Denaihati.com





You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Seminar yang menarik ni. siap dapat domain dan hosting percuma.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. smestinya x.. copy dari org jer..hehe.

      Delete
  3. Replies
    1. syu x join la MJ..skang dah blik KL..cuti dah abis..MJ pegi ke?

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..