Projek 100 Bloggers oleh Bro Framestone

11:31 PM


Salam..

Tetiba aku rasa macam nak join Projek 100 Bloggers  yang dianjurkan oleh Bro Framestone.

Kriteria yang diperlukan adalah :~

1) 100 Blog Malaysia dan pemiliknya warganegara Malaysia.

2) Blog yang mempunyai traffik dalam 500UV dan keatas dalam sehari.

3) Blog berbahasa Melayu atau English.

4) Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan dari pembaca).

5) Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog diupdate.

6) Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

7) Dan sanggup memberi komitment dalam menjayakan Projek 100 Bloggers.



TRAFIK BLOG snowygirl-syuhada.blogspot.com/


24 Mac 2012 - 29 Mac 2012


 saja join, tak sure layak ke tak..join last minit ni, tak sure still valid lagi ke tak..hehe..


p/s: kat luar macam dengar orang main mercun je..diorang sambut ape ye?


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. pergh..hebat gle la trafik kamu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdela ifa..biasa je..blog ifa lg tggi kan? hehe..

      Delete
  2. Best of Luck!!
    Boleh tuu sbb mmg banyak lagi ruang :D

    ReplyDelete
  3. wah bestnye..jauh lagi sy nak mcm kamu :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..