Pengiklanan di Snowygirl-syuhada.blogspot.com

1:10 AM


 Salam...

entri dibuat khas untuk sesiapa yang berminat untuk beriklan di blog ini..tak kisah la blog/blogshop..semuanya diterima asalkan menepati syarat..

harga yang ditawarkan adalah yang paling murah sekali iaitu RM3 selama sebulan..Diskaun juga akan diberi bagi  mereka yang beriklan selama 2 bulan dengan harga RM5 setelah diberi diskaun sebanyak RM1.


PAKEJ A (tanpa review)

1 bulan - RM 3

2 bulan - RM 5

4 bulan - RM 10




PAKEJ B (review- sticky post 24 hour)

1 bulan - RM5

2 bulan - RM10



PAKEJ C (review sahaja- sticky post 24 hour) -khas untuk blogshop


1x review ( 1 bulan ) - RM3

2x review (1 bulan) - RM5



BANNER

iklan akan diletakkan di sini..seperti contoh di bawah..




saiz banner : 100 x 100




pengiklan dikehendaki membuat banner sendiri dan berikan banner tersebut selepas pembayaran dibuat..


TRAFIK BLOG

purata : 300-500 UV sehari




trafik terkini : 17 Mac-23 Mac 2012 (akan diupdate dari masa ke semasa)





update : 15/4/2013


CARA PEMBAYARAN

bayaran adalah melalui topup @ bank in ( Maybank / Bank Islam )


PROMOSI : Sebagai permulaan,  5   2 pengiklan yang pertama akan mendapat extra masa selama 
1 minggu untuk beriklan di sini..

contoh : jika pengiklan ingin menyewa selama sebulan , maka tempoh sebulan akan ditambah sebanyak 1 minggu secara AUTOMATIK..

EXTRA  REVIEW secara PERCUMA untuk pengiklan pertama!

CONTACT

SEBARANG PERTANYAAN SILALAH AJUKAN KE : syuhadasalleh@gmail.com


thanks.


You Might Also Like

18 kata-kata yang comel~

  1. Replies
    1. tima kasih..klau berminat, silalah emel ye..hehe~

      Delete
  2. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh, thanks sbb folo..nti syu folo blik k.

      Delete
  3. bagus...nanti leh iklan kat sini lak..murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lin..klau jd pengiklan pertama, leh dpt review skali..hehe.

      Delete
  4. Thx... klu sy nak sy akan inform okey

    ReplyDelete
  5. Masih dibuka lagi ke? Nak cuba la.. Nak promote kedai vitamin saya..
    http://alamistore.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam syuhada, akak pun berminat untuk letakkan iklan akak disini... Ada lagi ke promosi iklan tu... tq.

    ReplyDelete
  7. salam..sy nk letak iklan di sini.jgn lupa balas email sy..tq
    sirkaramah@yahoo.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..