Never Ending Story (2012) KMovie review

8:26 PM


Salam..

semalam aku tengok movie korea nie ---> Never Ending Story (2012)


Add caption


movie nie baru lagi, bulan 1 hari tu..cepat jugak dah boleh di'download'..

aku tengok movie nie pon sebab utama dalam movie nie aku minat, so mesti tengok la kan..

pelakon utama : Uhm Tae-Woong,  Jung Ryeo-Won ..

SINOPSIS

Song-kyung is well organized woman, working at a bank. Dong-ju is just easy-going man, dreaming ofjackpot. Now, Song-kyung plans to get married through couple matching agency. At the same time, Dong-ju registers at the same agency by pressure from his sister-in-law who wants to kick him out of their house. A few days later, they re-encounter at hospital, where both of them are diagnosed with terminalillness. Instead of wedding ceremony, they begin to plan the last ceremony of their lives-their own funeral together by shopping around their coffin, burial chamber and so.

aku malas nak translate, korang pon paham je kan..

REVIEW aku..

1) Jalan cerita macam sedih pada mulanya sebab 2-2 orang nie ada penyakit barah otak dan dijangka hidup dalam masa 3 bulan je lagi..

2) Diorang terserempak dekat hospital pada mulanya, tapi terserempak lagi sekali dan jadi rapat..

3) Sebab diorang dah nak mati, so perempuan tu pon siap-siap lah nak sediakan kain kapan, segalanya untuk orang mati la.

4) dalam masa yang sama jugak, diorang bercinta dan tak lama lepas tu diorang berpisah..sebab barah laki tu dah semakin kecut, so boleh buat surgery..tapi yang perempuan tu pulak semakin teruk..

5) ending?? tengok sendirilah...baru saspen..^____^


nak tengok boleh download di sini ye --> Never Ending Story (2012) [K-MOVIE] EngSub HDRip


*NEW*Menangi COACH Wristlets!


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. dah download gak, tp lum tengok... pas siap esaimen ni nak tengok lah..kena sedia tisu nampaknya..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..btol tu..kena sdiakan tisu tau...

      Delete
  2. cam best..... pandai awak wat review..... nnt nak download lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bes..suka ngan watak heroin tu..nnti tgklah ye..thanks.

      Delete
  3. hi.... macam best ajek?

    dahlah nama movie ni sama dgn tagline blog i

    never ending story

    heheheheh

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..