Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

8:32 PM


Salam..

dah lama giler aku tak join giveaway nie.. kali nie aku join sebab aku berkenan giler dengan hadiah untuk top referral dia.. hadiah dia ialah Lomo Aquapix .. best kan? memang rugi kalau tak join nie..

aku join contest nie dekat blog personal sebab nak jadi top referral..blog nie ramai sikit visitors berbanding dengan blog contest aku tu..

so, doakan berjaya jadi top referral ye..

dekat bawah nie ada senarai hadiah yang lain..kalau nak tau, tekanlah link di bawah tu ye.





 klik banner kalau nak join  jugak..

btw, contest nie akan tamat pada 30 April 2012.
 ada banyak masa lagi tu..jomlah join sekali !



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Wah...bestnyer hadiah...good luck dear...

    ReplyDelete
  2. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. menarik ni.. nak joint la...

    #####

    Jemput lah ke Blog saya yg biase-biase tu...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

    jom singgah...

    ReplyDelete
  4. Good luck syu , apa benda lomo ni?

    ReplyDelete
  5. jom join contest ni
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/03/contest-pertama-contest-pengedit.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..