King 2 Hearts, serius BEST

2:26 PM


Salam..



King 2 Hearts nie drama Korea yang terbaru tau..

sekarang nie dah ada 4 episode..jalan cerita dia sangat best plus pelakon utama pon best..

Pelakon utama dia , Lee Seung Gi dan Ha Ji Won..mesti peminat drama korea kenal kan..diorang nie pelakon yang famousjugak la..


korang baca la sinopsis di bawah nie kalau nak tau jalan cerita drama nie..


 King 2 Hearts Synopsis

This drama is set in modern day where South Korea is governed by a constitutional monarchy. Lee Jae Ha (Lee Seung Gi) is a handsome and materialistic crown prince that doesn't care about politics. He falls for Kim Hyang Ah (Ha Ji Won), a North Korean special forces agent.


 aku sangat suka tengok poster nie..smart je..^__^


oklah, nanti ada masa aku cerita lagi pasal drama nie..just nak share dengan korang yang drama nie best..dah lama aku tak tengok drama korea yang best macam nie..yang menyebabkan aku tak sabar nak tunggu setiap episode baru..nak sambung tengok episode 4..baru je habis tengok episode 3 tadi..lambat sangat tunggu eng subtitles ada..

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..