Giveaway : Saje-saje Nak Menang By Ayesha Ramlee

5:10 AM

Salam..

*NEW*Menangi COACH Wristlets!

kali nie aku nak join giveaway anjuran Ayesha Ramlee.


klik banner utk join..

"Tag tak perlu, Cukup sekadar promote sebab ada TOP REFERRAL"

so, aku aim nak menang  TOP REFERRAL ..so, tolonglah aku klik banner tu ye..hehe..thanks ^___^

 SENARAI PENAJA



jom tengok :


jomlah join sekali ..


p/s: banyak hadiah untuk dimenangi tau..cuba tengok dekat senarai hadiah tu..



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. terima kasih sbb join :)

    ada sponsor baru. tolong follow dan like mereka juga k :)

    Noorlina Ahmad Mirza- http://myownlilstory.blogspot.com/ , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150586374055927&set=a.10150563502680927.364346.294601445926&type=3&theater, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150586374065927&set=a.10150563502680927.364346.294601445926&type=3&theater

    Nurul Aini- http://budaklollip0pcute.blogspot.com/

    Hani Creative Craft- http://hani-shoppe.blogspot.com/ , http://hanicreativecraft.blogspot.com/, http://www.facebook.com/hanicreativecraft
    Business Blog- http://blogshopdila.blogspot.com/, https://www.facebook.com/pages/Murah-Murah/312739072116544
    Annur Gallery- http://annurgalleryonlinehijab.blogspot.com/, http://www.facebook.com/pages/an-nur-gallery/247579371967537

    Senarai Nama - http://chikimaruko.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-ga-kini-tersedia.html

    ReplyDelete
  2. salam
    Good luck yer ...
    kalau ada masa sudi2 lah join giveaway amer yang semudah abc ni :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..