Gambar Pertunangan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan

7:53 AM


Salam..

 





Liyana Jasmay telah pun selamat bertunang dengan seorang ahli perniagaan Fathuddin Mazlan malam tadi, 28 Mac 2012 sempena ulang tahun kelahirannya yang ke 24 di kediaman keluarga Liyana Jasmay, di Kemensah Height. Tarikh perkahwinan telah ditetapkan pada 24 Januari 2013.









Liyana memberikan tujuh dulang hantaran kepada Fathuddin yang terdiri daripada senaskhah Al-Quran, kain samping, butang baju Melayu, minyak wangi jenama Dunhill, manisan, kek dan cupcake. Manakala, pihak lelaki pula membalas lima dulang hantaran yang terdiri daripada satu set wangian, telekung, kek, cincin dan sirih junjung.






 Liyana Jasmay dan tunangnya, Fathuddin Mazlan.





Selamat ulang tahun kelahiran dan Selamat bertunang, Liyana Jasmay.

p/s: sekarang nie memang musim artis bertunang/berkahwin kan?

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Tahniah buat pelakon 3 Janji ni....aku suka cara dia dan lagak dia masa berlakon...juga bibir dia yg seksi tu...hehehe

    - Mohon bantuan blogger blogspot tuk support saya dgn klik G+ atau drop komen di entri nih (Lelaki Kacak). Blogspot nak bersaing dgn w/press...tq,-yastro.-salam kenal.

    ReplyDelete
  2. anak org kaya dorang ni..bertunang meriah betul..

    ReplyDelete
  3. nape laki tuu mcm xsenyum ?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..