Blog Review : Mascara Eyeliner Gincu !

12:38 PM


Salam..

 Mascara Eyeliner Gincu .

korang jangan salah paham pulak yer..nie bukan barang mekap tau, tapi nie sebuah blog kepunyaan atau nama sebenarnya Wan Afirah ..


sebelum tu, kat bawah nie header blognya ye..


inilah  ..


rasanya nie blogger baru kot..tak banyak lagi entri yang ada dekat blog dia..

walaupun sikit, tapi kebanyakan entri yang ditulis sangat menarik..

antaranya, korang boleh tengok bawah ni :

Tip Putus Cinta

Cantikkan Dinding Rumah / Bilik Anda 

Control Komputer di Rumah Dari Tempat Kerja Anda

 

 p/s:  merupakan pengiklan pertama di blog ini..thanks diucapkan kepada kerana sudi sponsor blog biasa2 nie..kalau korang berminat, boleh tengok di sini..murah saje !


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. hihi,bru igt review pasal brg makup td..huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la psl..tkot terconfuse..tu yg tjuk dah tulis blog review..hehe..

      Delete
  2. thanks syu coz sudi review blog fira hehhe (^-^)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..