BabyIbu Giveaway

8:36 AM


Salam..

nak join giveaway dekat blog nie lagi..

BabyIbu Giveaway ni dianjurkan oleh blog BabyIbu..

 klik banner untuk join..

jom tengok syarat-syaratnye..


Bagi Penyertaan Melalui Blog

  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.
**ini bagi yang join menggunakan blog..bagi yang takde blog, tapi nak join guna facebook pon boleh jugak..klik sini kalau nak tau.

Hadiah


Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1

COACH Signature Stripe Khaki/Multi Wristlet worth RM220 x 1



Bag Holder worth RM25 x 3

Top Referer

Environsax Bag bernilai RM30


Senarai Penaja



tamat pada  31 Mac 2012


p/s : aim untuk jadi top referrer jugak..jangan lupa klik banner ye..thanks korang,..
 KLIK SINI untuk join..

 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. whoaa! hadiah dia sgtttt lah menarik. terasa nak join juga lah :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..