top 10 referral blog Mama Murai..

6:40 PM


Salam..


hari nie aku tak dapat nak blogwalking sangat..

final exam lusa nie..takut..takut..huhu..

tadi aku singgah jap di blog mama murai.. tak sangka aku adalah top 10 referral bagi blog mama murai bagi bulan Januari lepas..



dah tu, siap dapat insentif lagi..1 unik visitor = rm0.03..

korang kiralah sendiri berapa aku dapat yer..
nak tau lebih lanjut, korang pegilah ke blog  mama murai tau..

tak lama lagi akan ada giveaway yang dianjurkan mama murai ..





p/s: nak mintak tolong korang.. like fb, google + dan tweet di entri --> SINI ..
thanks bebanyak ye.  ^_________^


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Tanniahlah menjadi salah seorang penyumbang trafik. :-)

    ReplyDelete
  2. Assalamu`alaikum Syu, tahniah sebab jadi top ten referer, tingkatkan usaha, Insya Allah bulan depan naik setingkat pula :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Syu...ada lah nampak pencapaian baru tahun ni ye tak?

    Good start of the year...

    ReplyDelete
  4. join juga program referral mama murai ni, nampaknya belum ada rezeki lagi :)

    ReplyDelete
  5. chayuk..chayuk...teruskan usaha anda

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..