rezeki hari ni

6:35 PM


Salam..

Alhamdulillah, final exam aku dah habis pagi tadi..

walaupun tak dapat jawab dengan baik sangat, aku tetap bersyukur..

sebab tak payah study buat sementara waktu dan boleh cuti !

so, sekarang nie boleh tawakal ajelah..korang pon doa-doakan lah result aku okeh kan..

rasa macam dah lama giler tak cuti panjang2 macam nie..hopefully..

ok, balik-balik exam tadi, terus je tidur tak sedar diri..

so, sekarang baru sempat online dan blogwalking..

dan masa aku blogwalking kat blog MJ tadi, aku tengok entri baru MJ..


aku adalah salah seorang pemenang yang tolong vote untuk MJ hari tu..



hadiahnya topup/cash RM10 ..jadilah kan..

thanks tau MJ..

p/s: jomlah bantu MJ untuk menang gadjet impiannye.. KLIK SINI untuk bantu ..


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..