novel vanilla coklat?

12:54 PM


Salam..

setahu aku, novel vanilla coklat tak pernah ada ..

tapi, ada ramai jugak yang seacrh pasal novel vanilla coklat nie..

maybe sebab drama Vanilla Coklat yang ditayangkan setiap hari selasa tu jalan ceritanya lebih kurang macam novel kot, tu yang orang ingatkan drama tu asalnya daripada novel.. sekarang kan trend drama yang diadaptasi daripada novel..betul tak?

setahu aku, drama nie bukan adaptasi daripada novel kan? if aku salah, bagitau lah ye.



actually aku pun suka jugak tengok drama nie..kawan aku siap download lagi..memang minat betul dengan drama nie..jalan cerita dia santai je..




You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..