menang Cuti-Cuti 1Malaysia doll and bag

6:02 PM


Salam..

selamat petang semua.

Alhamdulillah..ada jugak rezeki aku menang dari facebook contest..

hari tu aku ada la masuk contest Cuti-Cuti 1Malaysia nie..ada banyak jenis jugak contest tu..aku masuk yang mana satu entah, dah tak bape nak ingat.. sebab dah lama join, bulan 12 tahun lepas..

buka-buka emel tadi..aku dapat emel daripada Cuti-Cuti 1Malaysia nie mengatakan aku menang Cuti-Cuti 1Malaysia doll and bag..



tapi aku takleh nak collect sendiri, so bagi address dan diorang akan poskan ke rumah nanti..tak sabar nak dapat..
macam manalah rupanya doll tu eh..

p/s: petang nie sepatutnya ada kelas, tapi postpone esok pulak..so, dapatlah online jap..next week dah study week..ohhh gosshhh..banyak nak kena cover..

bye.


ada contest menarik .. Klik SINI untuk join..


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. sonoknye lah! tak pnah menang contest ni. congratssss

    ReplyDelete
  2. dah terima hadiah tu ke lom? bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri microfungus aromaterapi nano di dunia!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..