layan Wild Romance

1:31 AM



Salam..

exam dah habis, boring tak tau nak wat ape...

layan citer korea la jawabnya..

sekarang nie, aku tengah tengok citer Wild Romance lakonan Lee Dong Wook dan Lee Si Young..

 Wild Romance


aku memang minat dengan Lee Dong Wook nie..ala, watak Dong Chan dalam citer My Girl..

mesti korang ada tengok My Girl kan..kalau korang tengoklah..kalau tak takpelah..

dalam citer korea terbaru nie, watak dia sangat berbeza dangan watak dalam My Girl tu..

dia sangat childish dan dah tak kekok berlakon..kalau dalam My Girl dulu, ada jugak la macam kekok sikit..tu berdasarkan pandangan aku laa..

pastu, dalam citer baru nie, dia ada misai, so nampak lain sikit lah..

 Lee Dong Wook (Wild Romance)


 Lee Si Young


lagi suka muka dia dalam My Girl, takde misai..lagi hensem..hehe..

 Lee Dong Wook (My Girl)

oklah, malas nak citer panjang..nak sambung tengok Wild Romance nie..

bye.

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. ali ade tgk my girl,tp wild romance ni xtgk lg. t nk cube tgk r

    ReplyDelete
    Replies
    1. try ar tgk...bleh thn jgk jln citer dia..

      Delete
  2. Replies
    1. slalu tgk kat dramacrazy.net jer..tp ada je byk website lain yg lg ok..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..