kat mana nak cari tupperware best?

10:40 AM


Salam..

haaa..korang nak tau tak, kat mana nak cari tupperware best nie?

meh sini aku nak bagitau..

dekat Paradigma Resources nie, ada bermacam jenis tupperware..korang boleh je usha mana yang korang berminat dan boleh terus order..

sebelum tu, jom tengok beberapa jenis tupperware yang ada di sana..dahlah tengah ada promosi sekarang nie..dan kalau beli banyak, boleh dapat FREE GIFT pulak tu..




LIMITED & SPECIAL ITEM!!!

SQUARE SERVER (2)

NORMAL PRICE : RM40 PER SET
SPECIAL PRICE : RM30 ONLY!!! (for both member or non-member)





LIMITED & SPECIAL ITEM!!!

ROUND CANISTER (2)

NORMAL PRICE : RM35 PER SET
SPECIAL PRICE : RM25 ONLY!!! (for both member or non-member)





POLKA DOT ONE TOUCH (8) 1.25L

RETAIL : RM191.20 
PROMO PRICE : RM152.90





PARTY KEEPER 3L


NORMAL PRICE : RM49.60 PER PCS

OUR PRICE : RM46 ONLY

STOK TERHAD tau..kalau berminat, baik cepat pergi order..takut lambat nanti habis pulak..
 ada banyak jenis lagi, yang di atas baru sikit jer..
contact :

-ninie-

hp number : 0176391491 
email  :niniezane_2404@yahoo.com


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. tqvm for the nice entry...so, ni nk buat no 3 la kan? Jgn lupa letakkan link blog paradigma resources pada bloglist ye... nt emelkan alamat & no tel kt niniezane_2404@yahoo.com ye...

    ReplyDelete
  2. @emy|farid aah,on9..tp bkn sya yg jual..leh contact no kat dlm n3 tu klau berminat ye..

    ReplyDelete
  3. @niniezane yup..no 3..jap nak emel..thanks ye..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..