Jom Boikot

11:23 AM


Salam..

  

sebenarnye ramai yang tau pasal benda nie kan..

saja nak share semula, mungkin ada yang dah lupa ke..

kalau tak dapat boikot senua pon takpe..asalkan boikot la salah satu daripada jenama di atas..

yang penting kita dah berusaha jugak untuk membantu saudara kita di sana yang dalam kesusahan..insyaAllah..

bak kata one of my friends semalam, 'Allah bukan nak tengok result daripada apa yang kita buat, tapi Allah nak tengok usaha kita'..


lucky draw RM100 ..klik sini utk join..  


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Ada sesetengah tu macam susah nak boikot, mungkin sbb dah terlalu bergantung. Nampaknya usahawan2 Islam kena hasilkan produk2 keperluan harian utk mengurangkan kebergantungan orang Islam pada produk Isreal.


    ps: YaAllah terkejutnya bila klik link lucky draw Rm100 kat bawah tu rupanya link ke blog saya. Thanks for the promotion, really appreciate it :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..