Dream High Season 2 pulak.

8:04 AM


Salam..

semalam, first episode untuk drama korea Dream High Season 2 dah ada..



pelakon pun pelakon yang lain..dah tak sama dengan season 1 dulu..

tapi pelakon Dream High season 1 pun akan berlakon jugak tapi sebagai cameo jer..

so,pelakon untuk Dream High Season 2 nie..





Jin Woon ( 2AM )



Kang So Ra 




Hyo Rin ( SISTAR)





Park Ji Yeon ( T-ara )




 
Park Seo Joon




 dan


Im Jae Bum



kalau nak tengok boleh tengok di sini secara online -->  Dream High Season 2



hope season 2 lagi best daripada season 1 laaa..
selamat menonton..




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. wah. jin woon ade? suke2!

    Btw, Cheyah x dpt msukkan blog ni dlm bloglist purple Cheyah sbb x ikut tema purple sprt yg Cheyah nk. Maaf.

    Hehe. Xpe. Cheyah dh follow blog ni. Nnti senang2 Cheyah dtg blogwalking lagi kat sini ye. :)

    ReplyDelete
  2. adoyaii,mas pun tersesat leh layan part 1 nya,gara2 adik dok layan..hihihi

    ReplyDelete
  3. tayang kat channel ape ye?.Dah lama i tunggu nak tengok cerita ni

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..