bantuan diperlukan

8:01 AM


Salam..

korang mesti tau pasal Contest Gadjet Impian anjuran Denaihati kan?

sekarang nie dah sampai ke peringkat akhir kot..aku pon tak sure sangat..

so, jom lah tolong Ibu Alya a.k.a Zie Fauzi  untuk pegang gadget impian yang diidam-idamkan selama ini. Cuma klik button share seperti FB like,retweet, G+,LinkedIn atau tinggalkan komen (komen banyak kali pun xpe) dengan syarat komen tersebut lebih dari 7 patah perkataan. Jika kurang penganjur akan delete komen tersebut. Kat mana nak buat semua tu?? Klik jer banner di bawah..



jomlah tolong Ibu Alya ye..dia ada masa lagi sehari je untuk diundi..

~ bantu membantu kan amalan mulia~


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..