Running Man akan ke Malaysia??

9:56 AM


Salam..

Running Man akan ke Malaysia?? betul ke??

kalau betul, memang bes lah..femes Malaysia nanti..sebab rancangan nie memang sangat popular, bukan sahaja kat Korea..tapi banyak negara lain jugak.. antaranya Thailand, Jepun, China..

bes kan kalau diorang datang ke sini..



kalau nak tau betul ke tak boleh tengok sini -->https://www.facebook.com/RunningmanReonningmaen/posts/355939571084420

jomlah like beramai-ramai..mungkin kalau dah cukup 10,000 Likes,Running Man akan ke Malaysia..


p/s: dah download Running Man episod 77 ..tapi tak sempat tengok lagi..


Rm50 untuk dimenangi..klik sini!

 




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. cepatnya donlod epi 77..
    sy tgk kat http://www.isubs-squad.com baru ada episod 71. awak donlod kat mane yer?

    ReplyDelete
  2. 76 & 77 memang mengujakan. Ramai ahjusshi2 yang dulu pernah jadi hero pujaan. Hehe. :p

    Episod 78 nanti pun guest dia hero pujaan hati. Looking forward dia muncul dalam RM sebab masa dia jadi guest Family Outing dulu memang best sangat. :)

    Kalau RM datang Malaysia, mesti banjir punya. Huhu.

    ReplyDelete
  3. @wida aah..kat isubs tu mmg lmbt la..try download kat sini..

    http://forums.kshownow.net/

    tp kna register dlu lah..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..