mengantuk sungguh

3:40 AM


Salam..

malam nie aku terpaksa tidur lambat..

sebab nak siapkan case write up yang sepatutnya dah kena hantar last week..

Alhamdulillah, siap jugak akhirnya...nasib baik..

tapi, ada lagi kerja lain yang tak siap..ish..banyak betul la benda yang nak kena buat time-time nak dekat exam macam nie..

dah la dengan Long Case lagi...tapi, rasanya long case aku takde kot minggu nie.. sebab examiner aku MC minggu nie dan dia suruh kol semula jumaat nie untuk konfirmkan bila nak buat long case tu..

besar kemungkinan next week lah kot..harapnya...

ooh, untuk pengetahuan korang, rabu nie cuti tau..tapi untuk orang wilayah persekutuan jelah ye..

yeah!!!!  cuti lagi..best..tapi nak kena pergi wad jugak hari tu..nak completekan logbook..



~nak tido, so sleepy~

p/s:


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..