cuti dah habis

10:26 PM


Salam..

selamat malam semua...

aku dah sampai di KL semula..

cuti dah habis..tapi ada sehari lagi (esok).. aku saja balik awal sehari sebab banyak kerja yang tak siap lagi..

dekat rumah memang tak sempat nak wat keja..sebab dekat rumah masa untuk RELAX je..hehe..

saja je nak update blog..dah lama tak online dan update blog kan..

oklah, takde idea nak tulis ape, just nak bagitau dah balik..

nak online sepuas hati kejap malam nie..esok baru buat kerja yang tertunggak tu..

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. cuti sudah habis.... heheh.. mcm skripfilem KL gengster lak.. anyway selamat kembali dari cuti yang dah habis tu...

    ReplyDelete
  2. smgt tol nak on9. nak on9 sepuas ati tu.... hehe

    ReplyDelete
  3. kan.. macam sekejap je rase cuti kali ni..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..