bertukar ke shoutbox baru

1:13 PM


Salam..

selamat tahun baru semua..saja wish sekali lagi..

shoutbox untuk blog aku dah bertukar ye..bukan lagi dari shoutmix..tapi dari busuk.org..

kalau korang nak tukar pon boleh jugak..FREE jer..

kalau shoutmix tu dah start kena bayar kan..so, baik tukar je lah...



kat situ la shoutbox aku kalau korang tak perasan ke..



bye2 shoutmix..


 
welcome shoutbox baru..



kalau nak guna shoutbox nie jugak, just daftar di sini --> http://shout.busuk.org/




You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. oo busuk punya .. alamak tk mo lah akk pakai shout takut tk terbalas jejak ..baik komen je heheh

    ReplyDelete
  2. salam thaun baru..waw ada shoutmix baru :)

    ReplyDelete
  3. hehe...dh baca lom buku akhirnya aku kahwin tu?

    ReplyDelete
  4. lama dni tak guna shoutmix/shoutbox.. rindu pulak nak jerit2 hehe

    ReplyDelete
  5. sy saje deactivate shoutbox tu...sejak minggu ni je sengaja psg balik..tu pun xsempat BW sume

    ReplyDelete
  6. free, cantik pun cantik.. hebat btul la bsuk tu..haha

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..