beberapa hari nie

2:42 AM


Salam...

rasa macam dah lama giler aku tak update blog..
padahal baru lima hari..

mesti orang yang masuk blog nie boring sebab asyik-asyik tengok entri yang sama jer ( kalau ada la)..

bukan aku tak nak update, cuma malas dan tak sempat jer..

kebelakangan nie agak busy jugak..dengan program kolej nye, dengan nak belajar lagi..

minggu nie dah la ada banyak teaching...setiap kali teaching utk shortcase mesti cuak giler...

sebab takot terpilih kena buat PE ( physical examination) depan doktor..

tapi, setakat nie aku memang tak pernah kena buat PE depan doktor lagi walaupun dah minggu ke-3..

so, next week konfirm-konfirmlah turn aku pulak kena buat PE..

tapi, nasib baik doktor dah bagitau nak kena buat PE ape..iaitu CNS ( central nervous system)...so, boleh lah aku practice siap-siap dulu...takdelah cuak sangat nanti..

aku berharap sangat la aku akan rajin utk practice dulu before teaching..

lately, aku memang sangat MALAS giler !

aku tak tau lah kenapa, mungkin sindrom post-JKM tak habis lagi ( alasan!) huh..


hope boleh jadi rajin camnie...


You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. syuuu kita ni asyik xsmpt jmpe jee

    biler lah nk jmpe ni

    ReplyDelete
  2. syu!!betul tu..kite ade syndrome post JKM jugak..huhu

    ReplyDelete
  3. 1st Contest Yang Eryn Sediakan Untuk All Bloggers! ♥ Jemput Join tauuuu! ♥
    http://erynlycious.blogspot.com/2012/01/1st-ever-contest-by-eryn-edrina.html hee~

    ReplyDelete
  4. kekadang memang busy nak buat macam mana kan

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..