akhirnya habis jugak tengok drama korea Man of Honor

12:12 PM

Salam..

selamat tengahari semua..

dah lama aku tak update pasal drama korea ea..

tak sempat nak update walaupun setiap hari mesti tengok jugak drama korea tak kisahlah drama ape pon..

baru baru nie ( 2 hari lepas) aku berjaya jugak habiskan drama nie --> Man Of Honor..



aku ada buat entri pasal drama nie dulu..
kalau tak salah aku, drama nie baru habis last week..

total episod semuanya ada 24..  memang agak banyak la..
kisah dia lebih kepada kekeluargaan, perebutan harta..macam tu lah...romantik tu tak banyak sangat la..

biasa-biasa jer..

selalunya aku akan download dekat dramacrazy..tapi kali nie aku malas nak download dekat situ sebab kena download banyak part..

so, aku download lah dekat mediafiremovie.org..  kat sini video dia ringan dan sangat berkualiti..cuma tak besnya, bukan hard subtitle..so, kena download subtitle asing..masalahnya subtitle lambat sikit keluar..

 for the last 2 episodes, memang sampai hari nie takde subtitle lagi..

so,aku bantai jelah tengok without subtitles..

ada lah jugak part yang aku faham.. yang mana tak faham tu, buat-buat paham ajelah..

yang penting..happy ending.. ^________^




bye.

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. http://asiasub.blogspot.com/

    Kat sini sub dia cepat keluar.. Tapi tak bnyak cite sbb blog ni pn mcm baru je akak nengok.. Dia amik sub dari dramafever dengan darksmurf..

    ReplyDelete
  2. kadang2 citer korea nie best..suka tgk pemandangan dan tema citer depa.. lagi2 org2 nye boleh tahan rupawan. hik3 aset utama.

    ReplyDelete
  3. cute nye pelakon2..akk ske tgk glory jane skang ni tp dh miss plak beberapa episode

    ReplyDelete
  4. cantik catik pemaen film nya...rame gak ?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..