untitled

1:03 AM


Salam..

selamat malam semua..

aku baru je habis study group tadi...fuhhh..penat..hehe..walaupun hari nie kejap je..

sebab hari nie kitorang start lambat sikit..sebab ada ahli group yang ada meeting program ( akulah salah sorangnya tu)..

topik kitorang hari nie berkaitan dengan Respiratory System jugak...hari nie 4 tajuk kami bincang..

1) Respi Failure

2) Chronic cough

3) Pulmonary Embolism

4) ABG ( Arterial Blood Gases)


tapi, tak satu tajuk pon aku yang bentang..sebab aku tak sempat buat nota untuk hari nie..maklumlah, busy ( kononnya, haha)..

so, study group seterusnya pada minggu depan dengan topik yang sama plus dengan Cardio nye topik sekali.


dahlah, lupakan sekejap pasal study group..minggu nie aku nak kena keluar, sebab nak gi cari barang untuk pameran program akan datang..fuhh...banyak keja nie..

pagi esok nak bangun awal pergi wad untuk buat venepuncture dan clerk case or buat PE ( physical examination)..insyaAllah..




You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..