khas bagi yang ada ipad 2.. jom dapatkan case ipad2 yang MURAH nie.

8:48 AM


Salam..

entri nie khas bagi orang yang memiliki ipad 2 je ye..

sebab kalau yang takde ipad 2 macam aku nie, mana boleh beli case dia je kan..

mesti la kena ada ipad 2 dulu...tapi, bilaaa.. lah tu..hehe

haa, kat sini aku nak bagitau korang boleh beli ipad 2 nye case dengan harga yang MURAH..



RM89 je..instead of RM333.90

 maksudnye diskaun sebanyak 73%..

 ada banyak kaler pulak tu..


Bright Pattern Series:
iCool-Pad215-36
Red

iCool-Pad215-54
Blue

iCool-Pad215-60
Black



Plain Weave Series:
iCool-Pad215 17
Rose Pink



iCool-Pad215-30
Orange

iCool-Pad215 11
Black

coffee-01
Coffee

 

 

Checkered Pattern Series
0005
Brown

 

PLUS

 

pen001
1-2

free stylus pen


PLUS 


Free Delivery to Peninsular Malaysia

so,apa tunggu lagi..

jom usha di sini..


RM89 instead of RM333.90 for 360° Rotating Pu Leather iPad 2 Case + LCD Crystal Clear Screen Protector + Stylus Pen from All 2 Buys Enterprise [73% OFF]

 


cepat!!  lagi sehari je sebelum deal nie tamat..



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. ADE LAGI KE CASE NI?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah takde dah..deal tu dah abis..huhu.

      Delete
  2. chantek sume case nie..ade jual lagi tak?
    mohon cik syuhada jawabkan bole..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sume cntik2..rsanya dah takde..sbb deal nie dah abis..tp bleh je nak beli tp hrga biasa la..bleh tgk kat website di atas ye..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..