hari yang free

12:13 PM


Salam..

hapinye...hari nie takde pape kelas or presentation..


 gambar takde kaitan..

suke2~!!

sepatutnya hari nie ada meeting with supervisor..tapi aku takde meeting ngan supervisor aku..

so,kira free lah kan..sebab supervisor aku tu super busy !!

VIVA pon tak tau lagi bila dapat buat..sepatutnya plan nak buat khamis next week..

tapi, tetiba ada presentation utk family health pulak..so, tak sure la diteruskan jugak or tak..

yang jelesnye, ramai kawan aku yang ada VIVA hari nie..

so,nanti diorang dah habis,tak payah dah nak pikir pasal VIVA nie..

dah dapat enjoy..aku je yang belum..

tapi,malaslah nak pikir..baik aku layan movie lagi bes...

dah lama tak dapat layan movie or kdrama...siyes rindu nak tengok kdrama..

semalam dah dapat tengok 1 movie dah --> aku bukan tomboy..baru je download..aku tengok dengan syair je..


sebab kengkawan aku yang lain semua busy semalam,,ada yang dengan VIVA nye la, ada yang dengan masalah program nye la..macam-macam..

overall, movie tu boleh tahan la..aku asyik dok gelak jer..sebab memang lawak movie tu...ending pon tergantung..so, takde la frust sangat di situ..

oklah,selamat lunch korang sume!


p/s: kalau nak tengok jugak, aku boleh share download link kat sini..nak ke?



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..