hari last di Tg Karang

1:32 AM


Salam..

dah lama aku tak dapat online..

memang sangat busy minggu lepas sampailah ke hari nie..

tadi baru je habis makan BBQ beramai-ramai dengan budak posting JKM aku..

sebab esok dah nak bertolak balik ke HUKM..

so, malam nie adalah malam terakhir aku di Tg Karang..

malam terakhir berbilikkan aircond..sedihnya..huhu..

bilik kat sini ada aircond..bilik kat HUKM takde aircond..
kat sini tak payah belajar sangat, buka buku..

tapi..bila balik HUKM nanti dan masuk posting seterusnya, hari-hari kena ke wad dan buka buku..

tapi takpe..aku tak kisah..dah lama la jugak tak buka buku..otak macam dah berkarat..sebab dah lama tak belajar..

esok pagi akan bertolak balik ke HUKM..hari seterusnya iaitu rabu, akan ada mini test..oohhhhhhhhhh,nnnnnnnnnnnnoooooooo...tak study lagi..

bye..dah nak tido..esok kena bangun awal nak check out bilik..

pasti aku akan rindu dengan tempat nie nanti..



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..