Boku to Star no 99 Nichi

9:54 PM

Salam..

malam nie aku nak layan drama Jepun jap..

rasanya macam dah lama giler tak layan drama jepun..

dan drama yang menjadi pilihan aku adalah --> Boku to Star no 99 Nichi ..



drama nie lain dari yang lain sikit..sebabnya watak utama drama nie adalah daripada dua negara yang berlainan..

Kim Tae Hee ( heroin) dari Korea, dan Nishijima Hidetoshi ( hero) dari Jepun..

genre drama nie pon bes jugak..romantik komedi..feveret aku nie..so,mesti lah kena layan kan..


setakat nie baru tengok episod 1..komen aku--> bes sangat !

episod yang lain dalam proses men'download' lagi..

jala cerita dia lebih kurang macam nie lah..Kim Tae Hee nie star dari Korea yang datang ke jepun untuk berlakon dengan artis jepun lah..disebabkan risau tentang keselamatan dia, pengurus dia pon lantik lah seorang bodyguard nie (Nishijima Hidetoshi)..Nishijima Hidetoshi dilantik jadi bodyguard nie sebab dia tak minat dekat si Kim Tae Hee, dia minat giler dengan bintang je ( sebab dia berminat nak jadi astronomer).so, dia dipilih untuk jadi bodyguard Kim Tae Hee..sepanjang tu, macam-macam lah yang berlaku kan..tapi, aku tak boleh citer panjang lagi..sebab aku pon baru je start tengok..kalau nak tau kisah selanjutnya, tengoklah sendiri ye..



 suka hero dia..hensem..hehe..


kalau korang nak tengok jer..boleh tengok di sini-->watch Boku to Star no 99 Nichi


 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Kan? Akak pun suka hero dia.. Walaupun dah tua.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. tau tak ape tajuk lagu dlm citer ni??? I wonder..lgu dia best gler..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..