Boku to Star no 99 Nichi Ost

12:25 PM

Salam...

hari tu kan, aku ada cakap aku tengok drama jepun nie--> Boku to Star no 99 Nichi ..

then, ada yang tanya pasal ost drama nie..

dan aku sendiri pon tertanya-tanya jugak..

so, aku pon search la dekat google..

search punya search, akhirnya dapat jugak jumpa ost drama nie..

tajuk dia Time Travel dan dinyanyikan oleh Shinji Harada ..

kalau tak salah aku, lagu nie dah lama, cuma dinyanyikan semula untuk drama nie..
tapi, aku just jumpa lagu nie yang versi lama saja..dah cari kat youtube yang terbaru tapi takde pon..

so,layan jelah versi nie ye..

Shinji Harada - Time Travel (Boku to Star no 99 Nichi Ost)

klik je link tu ye...

tak leh nak embed kat sini..

 

bukti ramai yang cari lagu nie jugak:

dan

selamat mendengar..



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. alamak nak dengar lah..best eks :)

    ReplyDelete
  2. yg lam OST Boku to Star no 99 nichi tu...group Spitz yg nyanyi'n semula

    p/s: sorry la jika tiba² nyampuk sini kerana saya pn tgh mencari² lagu yg d'remake blk ni =)

    ReplyDelete
  3. Salam. Sori nyampuk. Sy da dpt ost cte ni, spitz-time travel n crystal kay - superman kt mediafire. Kalo nk, sy bg link

    ReplyDelete
  4. @Anonymous wasalam..ooh,yeke..boleh jugak.thanks ye..

    ReplyDelete
  5. http://www.mediafire.com/?x492hy7p41nv36e

    Ni link utk 2 lgu tu.

    Lgu instrumental ms dlm cte tu pun sy ade dpt kt loudtronix tp las time cek mcm da xde lak. So enjoy 2 lgu ni ye ^^

    ReplyDelete
  6. http://www.mediafire.com/?98wtnlxecgp8mls

    ni link full ost

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..