Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

10:41 AM


Salam..

dengar citer semalam telemovie Biar Mimpi Sampai Ke Bintang dah ditayangkan di Astro..




dan ramai yang cakap best..

siap bagi rating 4.9/5 ..mesti best sangat-sangat kan..

aku pon teringin nak tengok jugak..tapi tunggu bila boleh download la..

kalau nak tengok review pasal citer nie, leh tengok sini..

BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG(BMSKB) MEMANG TERBAIK.

 

 

 

 terus korang rasa macam nak tengok lepas baca..


p/s: aku tak tahu sejak bila aku jadi sangat minat citer melayu/indon..selalu minat citer korea jer..mungkin terpengaruh semasa blogwalking kot..sigh..

 

nak tau gaya hidup sihat camne??


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. dah tengok semalam! citer ni memang terbaik! kombinasi pelakon malaysia & indon.Best sgt2

    jum terjah ;p

    LATEST ENTRY : Wang Kertas Malaysia Yang Baru Bewarna Warni

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..