yeay~ Jumaat..

8:10 AM



Salam..

selamat pagi semua..semalam memang aku tak sempat online langsung..

tu yang takde entri semalam..

sebab aku gi ikut team PKD ( pejabat kesihatan daerah ) pergi fogging..

memang bes la..1st time kot..

nanti pasal fogging tu aku citer dalam entri lain lah yer..

so,sebab semalam balik lambat, laptop aku still kat kedai..

tak sempat nak ambil lagi..insyaAllah,akan ambil hari nie..

sebab hari nie , hari jumaat aku akan balik ke HUKM semula..ada jugak yang balik ke rumah masing-masing sebab nak sambut raya kan..

oklah,got to go now..hari nie akan ke PKD lagi..akan join unit lain pulak..yang fogging tu under vector..
bye..


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Selamat menyambut raya aidiladha tak lama dah ne...huhu. btw...morning

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidiladha syuhada

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya dik..have a nice day yer :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya syuhada :D
    emm rajin nya join cm 2 hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..