bertolak semula ke Tg Karang

9:52 PM



Salam..

malam nie aku akan balik semula ke Tg Karang..
ye la kan, sebab cuti dah habis..kejap je 3 hari berlalu..

esok dah mula semula posting JKM macam biasa...

rasanya esok akan kena buat survey dah..dari rumah ke rumah..tapi satu kampung jelah..

kalau banyak, memang tak termampu lah..

bas akan bertolak ke sana dalam pukul 10.30 malam kejap lagi..

maybe sampai dalam lebih kurang pukul 12 tgh malam kot..

sebab perjalanan dari sini (HUKM) ke Tg Karang lebih kurang 1 jam setengah..

nanti dalam bas aku dah plan nak tido sebab dah rasa mengantok sekarang nie..

OKlah, nak pegi makan puding kejap, Azie bawak balik daripada rumah dia..

bye..


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..