aktiviti hari nie

6:28 PM


Salam..

hari nie dari pagi sampai petang ada lecture..

so,duduk saje dan dengar..

total lecture semua ada 4..2 untuk pagi dan 2 untuk petang..

1st lecture still boleh fokus..tapi 2nd lecture dah tak bleh sangat dah..mengantuk giler...

kejap gerak sana,kejap pusing badan ke sini..

sebab nak elakkan daripada tido...

tapi,kadang-kadang terlelap jugak..haha..

habis lecture , naik bas dan balik ke kompleks ( tempat yg aku tggal dekat Tg Karang) ..
kena naik bas sebab lecture tadi ada dekat Pejabat Kesihatan Daerah Kuala Selangor..

yang tu je nak cakap pasal aktiviti hari nie..
pastu, laptop aku yang rosak tu tak tau macam mana citernye skang..

dah simpan dalam laci..malas nak buka dah..nanti frust lagi..
so, sekarang nie aku tengah guna laptop roomate aku..

buat masa sekarang guna laptop dia dulu laa...
sebelum pergi repair dekat Lowyat nanti..

oklah..nak tido jap..mengantuk giler..

asyik-asyik ngantuk jer..aku pon tak paham nape..

malam nie nak tengok Cinta Elyssa...sebab tengok dekat rumah time cuti hari tu macam bes..pastu kat sini pulak ada tv..boleh tengok laa..hehe..

boleh lupakan pasal laptop yang rosak tu dulu..huhu..


p/s:korang dah cuba ke pizza cheese yang baru tu? nanti bila-bila aku nak try laa..nampak macam sedap..








You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. dh dekat dgn kg nenek akak..kg sg.sireh tg.karang..hihi :)

    ReplyDelete
  2. aktiviti dni wat revision pastu tetiba nak update blog lalu buka laptop :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..