SURGERY dah habis..tinggal O&G je lagi..

12:37 PM


Salam..

selamat tengahari semua..

mesti korang semua tengah lunch kan??

aku belum lagi..kejap lagi baru nak makan..

Alhamdulillah..dah habis exam surgery..tinggal O&G je lagi..

tak sabar nak habiskan O&G..dah penat dah stress..huhu..

tadi aku ada exam theory paper surgery... OBA & EMI part susah giler..

aku tak tau lah camne markahnye..tawakkal jelah..semoga jawapan yang aku hentam/tak bape sure tu betul..

utk KFQ lak boleh tahan laa..lagi senang daripada OBA & EMI tu..

tapi..kena tawakkal jugak laa..

oklah..nak makan..lepas tu nak study utk O&G pulak..

esok ada theory paper O&G..

doakan aku korang...thanks a lot.. ^___________^




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. huh mcm susahkan n toughjerk bunyi paper tuh..papepun wish u all da besh..teringan kepayahan zaman studi dulu..huhu

    ReplyDelete
  2. syuu gudluck OnG~!! ^^
    wish me d same!!

    **praying hardly OnG Q wouldn't be hard~ ><

    ReplyDelete
  3. @Aleza Omar gudluck jgk leza...aminn..smoga OnG soalan senang2 dan blej jwb..aminn..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..