Shuhaida's blog - Blog yang fleksibel & serba boleh. Enjoy!!!

5:37 PM


Salam..


tahniah buat Shuhaida's sebab berjaya meneka soalan dalam entry sebelum nie..

entry yang nie..dalam entry tu aku ada tanya gambar nie dekat mana..



dan Shuhaida berjaya jawab dengan betul..



tahniah ea..

dulu tempat dipanggil Seoul Bulgogi..tapi sekarang dah tukar nama..Seoul Garden..


serba sedikit tentang Shuhaida..


 nama kitorang pon nak dekat sama..


nak tau lebih lanjut pasal Shuhaida's blog atau ownernye, boleh lah ke Shuhaida's blog ye..





p/s : jangan lupa follow blog shuhaida ea..dia tengah menyahut Cabaran mencari follower yang ke #100..

You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. terkejut lak nmpak entry ni kat dalam Goggle Reader.. Hahaha... Terima kasih bnyak2 syu..

    ReplyDelete
  2. kalau buat aktiviti makan2 ngan geng2 blogger best gak nih.. syu x nak try buat ke?

    ReplyDelete
  3. hooh ye..nama nk dekat sama..kompius tadi..sedap ke ye makanan lam gambo tu?..akk ni bkn leh tgk gambo mknn ni..hihi :)

    ReplyDelete
  4. @Shuhaida Subri tu la..bes jgk..tp perlu rncg btol2..awk nak wat ke?

    ReplyDelete
  5. xlah.. syu la yg buat. syu kan lagi ramai follower. kita cari geng2 blogger ppuan dah le.

    ReplyDelete
  6. piiiweeett nama hampir sama gitew hehe... bestnye... ado tak blogger nama dekat2 dni nak cari gakss

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..