Running Man Korean

4:38 PM


Salam..

selamat petang readers sekalian..


pernah dengar tak pasal running man nie??

kalau korang nak tau,
aku memang suka tengok korean variety show nie -> Running Man..



serius best..memang korang akan tergelak je tengok gelagat diorang..

bila tengok banyak kali..ulang-ulang pon tak jemu..
sebab memang best..

kalau korang tak percaya try la tengok..

aku nak tengok episod 60 jap...

episod seterusnya tengah download lagi..

sekarang dah ada sampai episod 63 dah..

setiap episod akan ada guest...guest dia bertukar setiap minggu..itu yang best..


 nielah MC Running Man - Yoo Jae Suk..

running man yang lain selain MC nanti aku update kalau rajin..hehe


oklah..bye..


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. mmg best gle!ketawa je kan..haha

    ReplyDelete
  2. sweet pon suke..tapi asik tertinggal je..hehehe..

    ^___^

    ReplyDelete
  3. hai2 syuuu~

    kalo nk jd agent mudah je..bab2 pos semua tu yong yg uruskan..syu cuma amik order je ngn cust :)

    mudah kan? agent yong ramai gak student tau

    ReplyDelete
  4. a.a. syu..amik order jerk..kalo syu nak settlekan ngn cust pon bole..duit nk msuk akaun syu.then syu transfer ke yong..

    kalo nak transfer ke akaun yong dulu pon bole kalo xde internet bank in..sbb sng nak check :)

    ReplyDelete
  5. akak sampai skrg lom pnah tgk citer korean..hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..