Mudah giler nak dapat topup RM10

1:55 PM

Salam..

baik giler bro denaihati nie..

just copy paste entri nie jer, leh dapat topup rm10..

tapi untuk 100 orang yang pertama je laa..



Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Rakan Blogger yang sudi nak jadi sponsor kepada contest besar Denaihati  yang sedang dirancang di blog Denaihati. 24 jam selepas entri mencari sponsor disiarkan beberapa sponsor telah diterima antaranya Wang Tunai, Blackberry Bold 3 dan Samsung Tab 2. Berdasarkan email ada banyak lagi pertanyaan pihak individu dan syarikat yang berminat nak jadi sponsor kepada contest yang bakal dianjurkan.


Rakan Blogger nak tak kalau hadiah utama contest yang bakal dianjurkan adalah kereta Perodua Myvi Extreme? Aku yakin semua nak terutama yang belum ada kereta lagi. Siapalah nak sponsor hadiah semahal tu melainkan PERODUA tapi nak ke PERODUA pandang blog Denaihati. Tidak mustahil tetapi agak susah sikit jadi janganlah kita mengharap bulan jatuh ke riba.


dealmates Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati


Percaya tak ada yang nak sponsor hadiah Myvi 1.5 Extreme tapi dengan syarat beliau menang hadiah RM100ribu yang dianjurkan oleh DEALMATES. Apa kata kita semua support beliau untuk menang contest DEALMATES. Mudah je ikut cara-cara dan syarat yg ditetapkan :


  • Mesti warga Malaysia yang ada MYKAD
  • Mesti ada akaun FACEBOOK
  • Klik link referral ini DEALMATES
  • Daftar akaun DEALMATES atau connect menggunakan Facebook
  • Kongsikan entri “Win RM100,000 Cash from DealMates.com” di Facebook anda.
  • Isikan data beribadi nama dan no hp untuk pengesahan pemenang
  • Paling best anda juga layak untuk menang RM100ribu setelah melakukan semua di atas.
Jadi jangan tangguh lagi jom klik link ini DEALMATES untuk support kawan kita menang RM100k yang dah janji nak sponsor Myvi 1.5 Extreme. Bayangkan drive PERODUA Myvi Extreme di lebuhraya Utara Selatan mesti boleh pulun cecah 180km/jam. Blogger Ariffshah pun join contest ini jadi kenapa tidak kita.


Ranking terkini : No 3 (Mari kita ramai-ramai bantu supaya jadi No 1) 
Nota : Kepada individu dan syarikat yang nak jadi sponsor contest blog Denaihati sila klik “Sponsor Contest Besar Denaihati“.



apa lagi..jom la ke blog Denaihati - Hidupkan Untuk Memberi..



You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. dah join dah.............

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/hadiah-perodua-myvi-extreme-contest.html

    ReplyDelete
  2. good luck! cepat eh buat entri sbb dpt topup lalala

    ReplyDelete
  3. Wahh macam best je..

    Good luck ye Syu :)

    ReplyDelete
  4. ifa pun..hee..dah dpt dh topup kan?hihi..best ah bro denai hati nie..=)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..