Kaspersky aku dah nak expired .

7:51 PM



Salam..

antivirus Kaspersky aku dah nak expired daaa...

tinggal lagi bape hari je lagi..

5 hari ..


so,aku tengah cari Kaspersky murah la nie..

ada sape-sape tau tak website yang jual kaspersky yang murah-murah??

nak beli activation code saje..

mahal tak nak ye..hehe




You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. slm..saya ada activation code. utk 3 user hari tu saya beli..tpi ada lebih 1 user. kalu nak, boleh la emel mawaddah84@gmail.com.

    ReplyDelete
  2. @M a W a D D a H wasalam..ooh..xpelah kot..sbb nak beli yg 3 user nye..utk syu ngn kwn..hehe..nyway, thanks ea..

    ReplyDelete
  3. hayoooo
    baru beli karspersky jugak
    tap bukn kat tenet la
    huhu
    sory awak!

    ReplyDelete
  4. hai syuuu! esok yong nk ke kl tau..nnti free kita jmpa naa..

    syu ada fb x? meh nak add

    ReplyDelete
  5. try tanya kakngah http://www.lindarosman.com/

    ReplyDelete
  6. Salam sy ade jual activation code kaspersky.
    Boleh gune untuk tahun 2010/11/12.

    RM25 (1 user)
    RM45 (3 user)

    Original + Warranty 1 year.

    Kalau nak jadi ajen pn boleh.
    Ni contact sy:
    YM- h2_forevaz11
    Mobile- 0174513304
    (Hilmi)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..