hasil rembatan di Big Bad Wolf Book Sale

12:23 PM


Salam..

semalam, hari ahad, aku pegi ke Maeps Serdang...

sebab kat sana ada Big Bad Wolf Book Sale.

semalam lah hari last  Big Bad Wolf Book Sale tu ada..

nasib baik sempat jugak pergi..

walaupun pergi last minit,sebab baru je tau...

masa sampai kat situ, memang ramai giler orang..maybe sebab ahad kot..ramai yang cuti..so, semua pakat serbu hari tu jugak la..

kat situ memang banyak giler buku yang ada..sampai aku jadi rambang mata tak tau nak beli yang mana..

last-last aku pilih buku yang cover dia cantik plus jalan cerita/sinopsis macam boleh tahan..

masa aku pergi tu, akak aku ada pesan 3 buku..

tapi 1 jer yang aku jumpa..lagi 2 tu tak tau ada dekat mana..memang susah giler nak cari..

aku pergi nie pon dengan Bell dan Fatin...yang lain semua dah balik rumah dah..besnye diorang..



dahlah...jom tengok buku apa yang aku rembat...

lagi..





dan lagi..

yang nie la buku yang akak aku pesan..

lagi dua, aku tak jumpa...


total buku = 5 = RM40  ^_______^

murah giler~!


tapi..tak puas hati dengan tambang teksi dari KTM Serdang ke UPM..mahal giler...tambah lagi bape ringgit je,boleh aku balik Penang..memang tak puas hati..



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. owhh serius murah...5 buka 40 ja...
    wah...best nya..novel ada x?

    ReplyDelete
  2. uish boleh tahan jugak harganya..murah tol

    ReplyDelete
  3. murahnya bila ada lagi ? nak beli buku latihan si kakak lah

    ReplyDelete
  4. mahal ek tambang teksi..cab mmg camtu..rindu nya up n mardi..tpt bangun lg dikenang..keh3

    ReplyDelete
  5. Syu pun pergi jugak ke?? best gilerrr kan bende ni.hehehhee

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..