gambar Mykad baru

8:17 PM


Salam...

korang dah tengok ke Mykad yang baru??

meh sini aku tunjuk ea..

nielah Mykad baru..


ada beza dengan yang lama ke?

aku tak sure pulak..

nak tau boleh la korang baca kat sini--> Mykad baru 2012


p/s: balik Penang nanti nak kena buat Mykad baru..tak tukar-tukar lagi daripada darjah 6 dulu..huhu..



You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. ingatkan x leh tukar. nak tukar la, nak gmbr yang senyum, dulu2 gmbr malu2 kucing je. hehe

    ReplyDelete
  2. waa blik penang leh jumpa..syu dok mana?? yong da blik sp da ni

    ReplyDelete
  3. aa xtau gk apa yg bezanya dgn yg lama ye.

    ReplyDelete
  4. dni tatau dni da tuka ke belom adoi haha

    ReplyDelete
  5. malas nye nk g buat mykad ni..

    ReplyDelete
  6. memang lainlah..wajib tukar ke sume..apalah JPN ni..macam2 dah wat tapi still orang jahat bleh copy gak..camno tu???

    ReplyDelete
  7. ka gambar yg kecik 2 x dak sulu hehe

    ReplyDelete
  8. mm, asya dh ade ic kali kedua. kali ptama dh ilunk, kene copet sbb tetinggal kt jusco..cuai kan?huhu

    ReplyDelete
  9. camtu yea rupa mykad baru...hmm..malas nk pi tukar...nanti la bila dh rosak...he3

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..