arrrggghh..geramnye internet slow

3:49 PM


Salam..

selamat petang semua..

hari nie aku tak pergi mana-mana pon..

semalam dah penat keluar seharian sampai sakit tekak..

sebab minum air ais banyak sangat plus cuaca pulak panas sangat sekarang nie..

so, hari nie aim aku just nak online puas-puas dekat bilik sebelum balik bercuti dekat Penang..

tapi...tapi..
aku sangat geram nie..

sebab internet tetiba jadi slow..kura-kura pon lagi laju daripada internet nie..

aku pon tak tau kenapa jadi slow..

sepatutnya jadi laju la kann..

sebab ramai yang dah balik rumah masing-masing..huhu..

terbantut niat aku nak download citer banyak-banyak..
untuk tengok dekat rumah nanti..

takpelah...layan jelah line internet yang slow nie..




cuba teka dekat mana nie??

kalau betol, aku review blog korang...yang terpantas dan betul je ea...




You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. ha.. sy tau, sy tau.
    kat kedai bbq steamboat. hehehe

    ReplyDelete
  2. @Shuhaida Subri alah..kurang tepat..nak nme tmpat tu..sgt femes jgk laa..

    ReplyDelete
  3. @Shuhaida Subri yup..btol..tp skang dah tukar nme kan..jd Seoul Garden..thniah ea..japg syu review blog awk..

    ReplyDelete
  4. Xsangka lak betul. Sebenarnya xtau pun tempat tu. Tadi ada google psl bbq steamboat. Pastu nmpak gambar periuk tu ala ala cam nak sama. Tu yg try jawab Seoul Bulgogi tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. x pernah masuk seoul garden...bila nak masuk ni...hehehe...:)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..